Daniel Frändelöv gästar Red Ice TV

I senaste avsnittet av Red Ice TV var Daniel Frändelöv inbjuden för att diskutera den senaste tidens internet-censur, där bland annat Inforwars och Alex Jones blivit mer eller mindre raderad från internet. Henrik och Daniel pratar vidare om dubbelmoralen att å ena sidan kräva inkludering och öppenhet och på samma gång stänga ned de som man stämplar som ”nazister”. Vidare pratar duon om de senaste händelserna i Sverige, och föreningen Det fria Sverige och Alternativ för Sverige, med mera.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!