Vänstern går på offensiven för att förmå utlänningar att rösta

Med knappt 30 dagar kvar till valet arbetar vänstern febrilt för att få boende i så kallade “utanförskapsområden” att rösta. I Örebro utbildar ABF åtta kvinnliga valambassadörer som ska förmå utlänningarna att rösta. Någon partipolitiks agenda säger sig dock vänsterorganisationen inte ha, trots organisationens uttryckliga mål att bekämpa SD.


Kan vi lita på att ABFs valambassadörer är “partipolitiskt” oberoende? Vi tittar närmare på vilka som ligger bakom organisationen och vad de själva sagt. Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela artikeln
Testa en vecka för bara 19 kronor! Välj månadsprenumeration och använd rabattkoden svegot19

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Läs mer om Svegot Plus

Redan prenumerant? Logga in!

Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}