PostNord har “tappat bort” en hel pall med valmaterial till SD i Dalarna

225 kilo trycksaker borta

PostNord har på senare tid fått utstå mycket kritik för sin slarviga posthantering. Trots att de anställer “nyanlända” och utbildar egna chaufförer (gärna invandrare) så blir det ingen ordning. Nu har de också “tappat bort” en hel pall med valmaterial som skulle till SD i Dalarna.

POST PÅ VILLOVÄGAR. Förutom att PostNord genom sin undermåliga brev- och pakethantering gjort det svårt för småföretag i Sverige så brukar det varje valår höjas röster bland postanställda, organiserade av syndikalisternas fackförbund SAC, att de ska vägra dela ut material för Sverigedemokraterna.

Den här gången verkar det dock ha gått ett steg längre. SD i Borlänge berättar på sin Facebook:

Huruvida det rör sig om ett olycksfall i arbetet – att man tappat bort en pall – eller om det är ett regelrätt sabotage från en eller flera anställda återstår att se. Om PostNord tar det hela på allvar och gör en ordentlig utredning vill säga.

Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}