Henrik Palmgren – “Just du måste hjälpa till att stoppa censuren”

"Draken måste dödas"

Henrik Palmgren från Red Ice TV har tröttnat på censuren av internet och kräver nu att vi alla hjälps å att förändra det, genom att påverka våra politiker och genom att demonstrera mot internet-jättarna.

UPPMANING. Yttrandefriheten är officiellt död i Amerika. Det är Henrik Palmgrens slutsats efter att alternativmedia-kanalen Infowars blivit borttagen från flera stora plattformar. I ett inslag från Red Ice TV försöker han nu få människor att protestera mot internetjättarna innan det är för sent.

— Hjälten måste nu kliva fram och döda draken. Det är nu som du, tillsammans med alla som är för yttrandefrihet och mot censur, måste stå emot dessa hysteriska vänsteraktivister och den domino-effekt de satt igång. Jag börjar tröttna på att säga detta men det spelar inte någon roll om du håller med om vad Alex Jones säger. Det är inte det som detta handlar om. Det handlar inte om Sandy Hook eller om 9/11.

Palmgren varnar även de som gläds åt censuren. Det är nämligen de som står näst på tur.

— Även ni efterblivna som skrattar åt detta kommer bli krossade av det system ni hjälper till att bygga. Men det är ni för dumma för att förstå. Ni tror att ni är på det vinnande laget men eliten söker total kontroll. Ni förstår inte detta. De kommer försöka kontrollera allting, och kommer tysta alla de som säger något de inte tycker om. Allt som går emot dem, alla som försöker avslöja vad de gör.

Det som för inte så länge sedan ansågs vara helt normala åsikter och tankar har nu blivit olagligt och vi har ingen orsak att tro att saker blir bättre i framtiden menar Palmgren. Tvärtom:

— Sådant som var normalt beteende och normala preferenser för bara 15-20 år sedan kallas nu extremism. Så tro inte att det beteende som du har idag kommer att accepteras i framtiden. I den nya värld som de bygger kommer de komma efter dig och dina barn.

Sätt ned foten och välj sida

Än så länge har de inte lyckats strypa det fria ordet. Det finns fortfarande tid att göra något åt det och nu gäller det att sätta ned foten.

— Det är inte bara internet som kommer kontrolleras. Det gäller allting. Alla borde stödja Infowars och Alex Jones. Och hjälp till. Gör allt du kan för att sprida kunskapen om detta otroliga censurprogram som nu har gasen i botten. Infowars idag, vem imorgon?

Företagen i Silicon Valley kontrollerar allt för mycket av internet och något måste göras åt detta. Internet behöver en Bill of Rights som garanterar att inga aktörer tillåts stänga av användare efter eget tycke. För att gå igenom detta behövs det protester. Och stora sådana.

— Personerna som äger dessa företag kan bestämma vem som tillåts ha en röst på dessa plattformar, helt baserat på deras egna fördomar och åsikter. Kom ihåg – internet har blivit den främsta platsen att uttrycka sina tankar på. Dessa företag måste stämmas, och nya lagar måste skapas av politikerna för att stoppa detta. Internet behöver en Bill of Rights!

— Så, detta kommer hända du. Du måste vara en del av detta och du måste arbeta hårdare än någonsin. Kontakta politiker, ring dem, skicka sms, maila. Det måste vara en stor människovåg som ser till att våra politiker förstår detta problem. President Trump måste informeras om detta om han inte redan vet.

Förutom att kontakta politikerna måste vi demonstrera utanför de företag som är inblandade i censuren. Palmgren upprepar flera gånger att dessa demonstrationer måste vara fredliga men det måste vara stora. Organisera er, är hans budskap.

Avslutningsvis visar Henrik Palmgren på dubbelmoralen i att ett kristet bageri tvingades baka en bröllopstårta mot sin vilja, eftersom det anses fel att diskriminera medan Youtube tar sig rätten att förvägra sina tjänster till de som har en politisk uppfattning de inte delar.

Dock är inte jämförelsen speciellt bra, påpekar han, eftersom det finns många bagerier som gärna skulle ställa upp. Youtube är unik i sin stora marknadsandel och det finns egentligen inga alternativ.

Nu är det verkligen dags att välja sida.

— Det är nu striden verkligen börjar. Tänker du vara med oss som kämpar för yttrandefriheten, eller etablissemanget som försöker kontrollera allt i vårt liv? Det är upp till dig.

 

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!