Regeringen satsar 4,4 miljoner på att utbilda om sin demokrati

Regeringen har beslutat att dela ut 4,4 miljoner kronor till olika “folkbildningsprojekt” som ska verka mot “kunskapsförakt, främlingsfientlighet och exkludering.” Detta är en del av regeringens “demokratistrategi”.

DEMOKRATI – DEMOKRATUR. Regeringen vill inte bara använda sig av lagstiftning för att motverka den som har en åsikt bortom de som ryms inom åsiktskorridoren. Nu mobiliserar man också folkbildningen (alltså organisationer knutna till socialdemokratin) i form av studieförbund och folkhögskolor. 4,4 miljoner delas ut med motiveringen:


Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela artikeln.
Testa en vecka för bara 19 kronor! Välj månadsprenumeration och använd rabattkoden svegot19

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Läs mer om Svegot Plus

Redan prenumerant? Logga in!

Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}