Invandringskritik från vänster, kan det vara något?

Den tyska vänsterpartisten Sahra Wagenknecht är kontroversiell. Å ena sidan tillhör hon den vänstra falangen inom Die Linke, samtidigt är hon mild invandringskritiker. Nu lanserar hon en utomparlamentarisk invandringskritisk vänsterrörelse. Kan det ha framtiden för sig?

VÄNSTERPOPULISM. Det är inte ett nytt parti Sahra Wagenknecht startar, utan en rörelse som ska intressera folk som anser sig vara vänster men som inte känner sig hemma i de partier som finns – en ansenlig skara personer. Det är inte omöjligt att “Aufstehen” (stå upp, res dig) kan ha framtiden för sig, särskilt eftersom de är invandringskritiska.


Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela artikeln.
Testa en vecka för bara 19 kronor! Välj månadsprenumeration och använd rabattkoden svegot19

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Läs mer om Svegot Plus

Redan prenumerant? Logga in!

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}