Polisens fråga: får man dejta en tolvårig flicka om man är från Irak?

Eftersom alla måste vara toleranta i den mångkulturella verkligheten och med tanke på att det kanske inte alltid är lätt att veta vad som är okej, så måste man fråga. Det gjorde en brittisk polis efter att ha arresterar en 26-årig man från Irak.

MÅNGKULTUR. En polis arresterade en 26-årig man misstänkt för pedofilbrott. Men eftersom mannen var från Irak och påtalade för konstapeln att det faktiskt är helt acceptabelt för honom att vara med en tolvårig flicka utifrån hans kultur, så tog polisen det säkra före det osäkra. Man vill ju inte kränka någon…

Polismannen ringde välgörenhetsorganisationen Karma Nirvana. Han ville vara “kulturellt känslig” sa han innan han frågade om det var okej enligt irakisk kultur att “vara med en tolvårig flicka”. Organisationen hälsade att de tyckte polismannen skulle behandla irakiern på samma sätt som alla andra misstänkta för barnsexbrott.

Karma Nirvana påtalar det farliga med att myndigheterna filtrerar allvarlig brottslighet genom ett kulturkänsligt filter eftersom de inte vill uppfattas som rasister. Organisationens grundare säger:

“Det finns många som vänder bort blicken. De vill inte vara den som gungar den mångkulturella båten.”

Källa Breitbart
Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}