Anklagelsen mot Portlandpolisen – var för hårdhänta mot antifa

Organisationen The Patriot Prayer genomförde en demonstration i Portland, Oregon, USA under söndagen. Vänsterextremister försökte hindra demonstrationen varpå polisen gick emellan. Nu anklagas polisen för att ha varit alltför hårdhänta mot de maskerade autonoma.

DET GODA VÅLDET. Motdemonstranter skadades när polisen gick in för att hindra dem från att stoppa The Patriot Prayers demonstration. Bland annat använde man chockgranater för att skingra folkmassan. Detta har fått gammelmedia och olika “medborgarorganisationer” att kritisera polisen, som nu ska utreda våldsanvändningen.


Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela artikeln.
Testa en vecka för bara 19 kronor! Välj månadsprenumeration och använd rabattkoden svegot19

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Läs mer om Svegot Plus

Redan prenumerant? Logga in!

 

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}