Sveriges ÖB spexar under Prideparaden

Sjunger och dansar till Elvis-låt

Som vanligt deltog Försvarsmakten i Prideparaden som gick av stapeln i Stockholm i dag. Detta vänsterjippo drar till sig såväl militären som polis och de flesta andra delar av Offentlighetssverige.

HOMOFÖRSVARET. Inför Pride lanserade Försvarsmakten ett slagord: “We don’t always march straight” som syftar på ordet “straight” vilket används inom homokulturen som benämning på en heterosexuell person. En som tagit det till sig detta är överbefälhavaren Micael Bydén, som passade på att larva riktigt ordentligt genom att framföra Elvis ”Suspicious Minds” under paraden.

Att snöflingor och batikhäxor får tårar i ögonen av detta spektakel kan vi ta för säkert. Frågan är dock vad det gör med Sveriges anseende på den internationella säkerhetspolitiska arenan. Det talas mycket om hotet från Ryssland och Sveriges bristande försvarsförmåga (som skapar osäkerhet i vår region) och då är det en genuscertifierad ÖB vi vill visa upp?

Det sägs att ett land alltid har en militär, sin egen eller någon annans. När vi ser ÖBs tramsa under Pride är det nästan så att man önskar alternativ två… (för er som inte förstår, det var ett skämt… eller?).

USAs James Mattis och Rysslands Sergej Sjojgu är inte imponerade av Sveriges ÖB.
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}