Folkmordsreklam på Pride

“Popduon” Rebecca och Fiona visar än en gång sin historielöshet när de hyllar kommunismen under en spelning på Pride-festivalen.

HISTORIELÖST. Rebecca och Fiona, mest kända för olika förvirrade politiska utspel, var givetvis välkomna att uppträda på Pride-festivalen i Stockholm. Precis som tidigare i år, då de gästade “Sommarkrysset” kunde de inte låta bli att uppvisa sitt politiska okunnande. Då var det “FUCK SD” som var budskapet, och på PRIDE är det istället kommunismen som skall hyllas.

En av de unga kvinnorna hade valt att sätta på sig en tröja med hammaren och skäran, symbolen för kommunism. Att kommunismen är den ideologi med absolut flest döda, upp mot 100 miljoner, verkar inte bekymra henne det minsta. Istället verkar kommunismen fortfarande i vissa kretsar vara något “hippt” och “snällt”.

Det är, om inte annat, ett tecken på att vårt skolsystem inte fungerar speciellt väl. Dan Eriksson kritiserar att våra skattepengar används till att normalisera kommunism, denna ideologi som trasat sönder så många människoliv och nationer.

Många har på sociala medier ifrågasatt duon och i ett svar på Twitter kan man i vart fall ana ett uns av självinsikt:

 

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!