Fritt fram för syriska flyktingar att återvända hem

Samtal förs med Turkiet och Jordanien

Syrien för samtal med Jordanien och Turkiet om återvändande av flyktingar berättar Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov till den ryska nyhetsbyrån Tass. Kommer EU att följa och varför är FN ovilliga att hjälpa till?

HEMMA BÄST. Åtskilliga miljoner människor har flytt från det krigsdrabbade Syrien, men nu ser det ut som att många äntligen kan återvända hem igen. Turkiet, som tagit emot närmare tre miljoner flyktingar, och Jordanien har fört samtal med Syrien om återvändande, det berättar Rysslands inrikesminister:


Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela artikeln.
Testa en vecka för bara 19 kronor! Välj månadsprenumeration och använd rabattkoden svegot19

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Läs mer om Svegot Plus

Redan prenumerant? Logga in!

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}