Brott mot italienare intresserar inte SVT

SVT Nyheter rapporterar att hela nio “attacker med misstänkt rasistiska förtecken” har drabbat Italien under kort tid. Det har fått debatten att rasa på Internet då somliga beskyller den nya regeringen för att vara medskyldig, medan andra påpekar att attacker mot italienare inte kategoriseras som rasistiska.

VINKLADE NYHETER. Att brott mot italienare begångna av de senaste årens “nyanlända” utlänningar både är i legio och aldrig redovisas för vad de är: attacker motiverade av hat mot värdlandets befolkning, kan vi konstatera. Tag till exempel svensk media, som nu skriver om de nio attackerna med misstänkta rasistiska motiv.


Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela artikeln.
Testa en vecka för bara 19 kronor! Välj månadsprenumeration och använd rabattkoden svegot19

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Läs mer om Svegot Plus

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!