Tommy Robinson släpps ur fängelset

Det verkar finnas spår av rättvisa kvar i de engelska domstolarna. Tommy Robinson kommer äntligen ur fängelset till stor glädje för hans anhängare, hans advokater men mest av allt för honom själv och hans familj.

RÄTTVISA. Tommy Robinson, som fängslades på grund av att ha filmat utanför en rättegång, kommer äntligen ut ur fängelset. Hans advokater har påpekat att han dömdes på felaktiga premisser och att domen mot honom måste rivas upp.

Nu får de rätt. Ezra Levant, som följt fallet noga, rapporterade precis de goda nyheterna på twitter:

“ENORMA NYHETER: Tommy Robinsons överklagan har gått igenom. Han kommer hem idag!”

Rättegången mot Robinson kommer att tas och han släpps nu fri mot borgen. Han kommer att förhöras igen angående sitt påstådda domstolstrots och det enda kravet för hans frigivning är att han går med på att förhöras om detta igen.

Då både Robinson och hans familj utsatts för hot, och de fängelse han suttit i har en stor andel muslimer är det många som oroat sig för om han skulle klara sig ur fängelset vid liv. Stödet från hans följare har varit massivt och idag det kommer bli en lång dag och kväll av firande.

.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!