En enad europeisk front krävs mot främlingsinvasionen

Vilken sida av det framtida Europa kommer Sverige hamna?

Så länge det finns ett enda land i EU som är mjuka mot massinvandringen så hotas varje land som är en del av unionen. Trycket mot Europa kommer inte att avta och allt fler personer från Afrika kommer att söka sig hit framöver (förutom dem från andra regioner som också har siktet inställt på vår världsdel). Vi lever i en pågående katastrof.

FÄSTNING EUROPA. Sedan Italien gjorde klart att det var slut på kost och logi till alla och envar som kommer över Medelhavet, hjälpta av människosmugglare och öppna gränser-aktivister, har ett ökat tryck märkts av i Spaniens södra kuststäder.

Synerna är inte nya och inte helt ovanliga. Båtar kör upp på en strand och afrikanska män landstiger, mitt bland turister och lokalbor. De tar sig vidare från stranden med riktning mot någon större stad. Där tar Röda korset, eller andra organisationer som ägnar sig åt att underlätta människosmugglingen, vid för att hjälpa de illegala invandrarna.

– När de kommer till våra mottagningscenter så hjälper vi dem så gott vi kan så att de kan fortsätta på sin väg i livet, säger Miguel Garcia, på Röda korset, till SVT.


Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela artikeln och Magnus Södermans syn på Europas framtid.
Testa en vecka för bara 19 kronor! Välj månadsprenumeration och använd rabattkoden svegot19

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Läs mer om Svegot Plus

Redan prenumerant? Logga in!

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}