Familjefar allvarligt misshandlad vid badplats

Känd politiker och Prideaktivist överfölls av "gäng"

En far och hans två söner blev misshandlades av ett gäng utlänningar i Karlskrona i söndags. Mannen kämpar, enligt sin fru, för “mångfald i sin vardag”. Är det då gott åt honom? Fick han kanske vad han förtjänade? Och kommer detta göra att familjen förstår problemet med mångkulturen? Hör Dan och Daniel resonera om detta, endast för plus-medlemmar.

MÅNGFALD. På Pantarholmen i Karlskrona blev två unga män och deras far i söndags anfallna av ett “gäng”. De två sönerna hade varit och badat på kvällen och när de skulle åka hem blockerade ett gäng utlänningar deras bil. Då ringde de sin far, moderatpolitikern och Karlskrona Pride-styrelseledamoten Mattias Liedholm, som snabbt kom till undsättning. Han filmade gänget och deras bil och sa att de skulle åka därifrån. Då blev han slagen. Han berättar för SVT Blekinge:

– Det första jag gör är att gå runt och filma alla inblandade och fordonen. Sedan går jag fram till gänget runt bilen och säger åt dem att jag filmat allt och att de ska ge sig därifrån.

– Pang, ett slag som jag inte ser. Allt töcknar bort. Massor med blod. Jag ligger på marken och hör att folk försöker få kontakt med mig. Jag kan bara kommunicera med tummen upp/ned.

Även sönerna blev misshandlade, men verkar ha klarat sig utan större fysiska men. Värre gick det för pappan som fick föras till sjukhus med krossad käke och krossat kindben. I dag, två dagar efter händelsen, ligger han kvar och väntar på operation.

“Svennejävel” som kämpar för mångfald

Liedholms hustru har publicerat ett inlägg på Facebook angående misshandeln. Där får vi veta dels att gänget skrek “svennejävel” när de gick till attack, men även att maken “kämpar för mångfald i sin vardag”.


Du behöver ha Svegot Plus för att lyssna när Dan Eriksson och Daniel “Conrad” Frändelöv
resonerar vidare och gräver djupare i Svegot Resonerar.
Testa en vecka för bara 19 kronor! Välj månadsprenumeration och använd rabattkoden svegot19

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Läs mer om Svegot Plus

Redan prenumerant? Logga in!

 

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!