Min föräldragenerations stora svek

Att födas in i ett svek kan leda till hat och förakt mot sin föräldrageneration. Men hur ska vi agera när nu många ur den generationen börjar vända sig till oss?

KRÖNIKA. Min generation föddes in i ett svek. Vår föräldrageneration var den första generationen som växte upp i den moderna välfärdsstaten, och när Socialdemokraterna bytt ut gud och folk mot stat och parti, lovat “rättvis fördelning av resurserna” och fråntagit människor deras eget ansvar, kunde den utvecklas till den mest svekfulla i svensk historia.

Det var under min föräldragenerations översyn som p-pillret, eller folkmordspillret som det kan komma att kallas av kommande generationer, togs fram, legaliserades och spreds till svenska kvinnor som vore det godis. Den fria aborten infördes, grundlagen ändrades så att Sverige inte längre skulle vara svenskarnas land och traditionen upplöstes genom nedmonterandet av monarkin.

Socialdemokraterna slog hårt och skoningslöst mot allt som gjort Sverige till vad det var, mot allt som fungerade som det svenska folkets skydd mot tyranni och utländsk dominans.


Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela krönikan.
Testa en vecka för bara 19 kronor! Välj månadsprenumeration och använd rabattkoden svegot19

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Läs mer om Svegot Plus

Redan prenumerant? Logga in!

Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}