Svegots sommarpratare – Tor Paulsson

Tor Paulsson har ett mångårigt nationellt engagemang i ryggen. Han började sitt politiska liv i SD efter några öl på en hemmafest och fortsatte sedan vidare till Nationaldemokraterna. I sitt sommarprat får vi följa hans resa in, ur, och sedan in i politiken igen. Han påminner oss även om vilka resurser våra motståndare har, vad man kan göra för att hjälpa till men kanske viktigast av allt – det går bra nu.

Se Tor debattera invandring i “Hannas” från 2003.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!