Servitör hittade på “rasistisk” lapp

En ung servitör verkar ha tröttnat på bristen på rasism på hans arbetsplats. Själv är ju bäste dräng så han beslutade sig helt enkelt för att hitta på lite rasism. Tyvärr kom sanningen fram och han fick fort krypa till korset för att be om ursäkt.

OSANNING. “Vi ger ingen dricks till terrorister” stod det på kvittot. Khalil Cavil, servitör på restaurangen Saltgrass Steak House i Texas fotograferade kvittot och publicerade det på Facebook. Han var naturligtvis mycket upprörd.

“Vi ger ingen dricks till terrorist” [sic] skrev den unge servitören på ett kvitto.

“I går kväll fick jag denna lapp från ett av mina bord. För tillfället vet jag inte vad jag ska tänka eller vad jag ska säga. Jag mådde illa. Jag delar med mig av detta för att jag vill att människor ska förstå att detta är rasism och att hatet fortfarande existerar. Även om det inte är något nytt kommer det ändå att testa ens tro. Jag har påmint mig själv hela dagen om att Jesus dog även för dessa människor. Jag har bestämt mig för att detta ska uppmuntra mig, ge mig bränsle att förändra världen på det enda sätt jag vet. Så, till alla er som hatar där ute: Fortsätt snacka! Ni hjälper mig bara att följa mitt öde!”

Inlägget spreds fort och snart hade över 1 000 personer delat det. Pengar började strömma in till Cavil, en bit över 1 000 dollar. Han fick vara med i teve. Han blev hyllad för sitt mod. Ytterligare en hjälte i kampen mot rasismen! Chefen för restaurangkedjan berättade att all form av rasism är oacceptabel och att kunden numera är förbjuden att återvända.

Saker är inte som de verkar

Det var dock något som inte stämde och man började undersöka saken närmare. Det visade sig att det inte var en fördomsfull restaurangkund som skrivit på kvittot. Det var Cavil själv. Exakt hur detta kom fram vill inte restaurangen svara på, men Cavil har erkänt gärningen.


Du behöver ha Svegot Plus för att lyssna på hela intervjun.
Testa en vecka för bara 19 kronor! Välj månadsprenumeration och använd rabattkoden svegot19

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Läs mer om Svegot Plus

Redan prenumerant? Logga in!

 

Källa Daily Mail
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!