Svegots sommarpratare – Karl Olov Arnstberg

Karl Olov Arnstberg är på jakt efter sig själv i sitt sommarprat. Hur blev han egentligen som han blev? Han berättar naket och personligt om sin uppväxt, om sin far och om sin skilsmässa. Och vad gör man om man inte kan backa?

Musiken är bortklippt, här är låtlistan:

Norrbottens järn: Jag och du
Allan Edwall: När små fåglar dör
Bo Kaspers orkester: Dansa på min grav
Imperiet Märk hur vår skugga
Freddie Wadling: Trubbel
Ola Magnell: Påtalåten
Kent: Kärleken väntar
Monica Zetterlund: Ska nya röster sjunga
Barbro Hörberg: Med ögon känsliga för grönt
Fred Åkerström: Jag ger dig min morgon
Lasse Winnerbäck/Miss Li: Om du lämnade mig nu
Melissa Horn: Jag saknar dig mindre och mindre
Freddie Wadling & Esbjörn Trio: Var blev ni av, ljuva drömmar

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!