En svensk tiger inte längre – en svensk ryter ifrån!

Efter massiva protester är AFS tillbaka på Youtube

Knappt hade Youtube definitivt stängt ner Alternativ för Sveriges konto förrän protesterna började välla in. I dag backar internetjätten och öppnar AFS-kontot igen.

RYTANDE SVENSKAR. I ett nyligen utlagt Youtube-klipp förklarar Gustav Kasselstrand sin kärlek till alla svenskar som via alternativa och sociala medier protesterade mot Youtubes nedsläckning av Alternativ för Sveriges konto. Protesterna visade sig ge mycket snabb effekt.

Gustav Kasselstrand säger i klippet:

– I går valde Youtube att släcka ner Alternativ för Sveriges konto i sin helhet, i något som bara kan beskrivas som en påverkansoperation med syfte att rigga det svenska valresultat. Bland etablerade medier, gammalmedier, skrev man inte en enda rad om det här odemokratiska övergreppet. De enda som skrev om det var svenska alternativmedier och jag vill rikta ett stort tack till er som gjorde det, för det här ledde till en enorm protestvåg på sociala medier och på internet i allmänhet.

– Den protestvågen blev så stark att Youtube i dag tvingades meddela att de backar från sitt besked. De har nu alltså återaktiverat vårt konto, åtminstone för stunden. Det här visar att vi är en maktfaktor i svensk politik i dag: Alternativ för Sverige, alternativa medier och sociala medier gör skillnad!

– Så stort tack till er alla! Fortsätt protestera mot regimen och deras lakejer så fort de begår den här typen av övergrepp. En svensk tiger inte längre, en svensk ryter ifrån.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!