EU vill tvinga på oss alla ett permanent EU-medborgarskap

Ingen ska kunna lämna unionen

Häromdagen beslöt EU-kommissionen att registrera ett medborgarinitiativ om att låta alla människor som är medborgare i ett land som är eller har varit en del av unionen, få behålla sitt ”EU-medborgarskap” i evighet.

EU-STATEN. Vem som har skrivit det medborgarinitiativ som har rubriken ”Permanent European Union Citizenship”, framgår inte av EU-kommissionens hemsida. Under pressmeddelandet finns en länk som ska gå till förslaget som lämnats in som ett så kallat medborgarinitiativ, men länken tar en bara till en sida med rubriken Fel. Det är nästan så att man misstänker att initiativet i själva verket kommer från kommissionen själv – för vem annars skulle komma på en sådan idiotisk idé som att tvinga på exempelvis britterna ett livslångt ”medborgarskap” i EU, när majoriteten av dem har röstat för att slippa vara en del av unionen?


Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela den här artikeln.
Just nu kan du få första månaden för halva priset! Använd rabattkoden frimedia

Skaffa Svegot Plus nu

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}