Samtyckeslagen fullt ut

Är det dags att inrätta Sexualmyndigheten så att staten kan hålla koll på att allt går rätt till? Foto: Pxhere

Om nu den så kallade samtyckeslagen verkligen ska få effekt, föreslår signaturen Karl Beethoven att regeringen inrättar Sexualmyndigheten med uppgift att granska allt svenska folket har för sig i sänghalmen.

SAMTYCKE. Ärligt talat, jag förstår inte hur våra förmyndare till politruker har missat att driva igenom sin ”bedårande” samtyckeslag fullt ut. Kan det verkligen räcka med att ett ja är ett ja, eller att ett nej är ett nej? Självfallet inte!

Inte kan väl det svenska folket få ägna sig åt sexuella aktiviteter sådär hur som helst utanför myndigheternas kontroll, hur skulle det se ut? Det går inte an att undersåtarna försöker dölja något för den älskade staten. Packet måste förstå att deras sexuella aktiviteter måste kartläggas och korrigeras, allt för deras eget bästa. Nedan följer några förslag på lämpliga åtgärder för att ytterligare implementera feminismen fullt ut.


Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela den här artikeln.
Just nu kan du få första månaden för halva priset! Använd rabattkoden frimedia

Skaffa Svegot Plus nu

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!