Paypal blockerar Red Ice

Henrik och Lana vädjar om hjälp från publiken

Kriget mot fria medier fortsätter. Betalningsföretaget Paypal har satt stopp för betalningar till det mycket populära projektet Red Ice. Nu ber Henrik Palmgren och Lana Lokteff sina tittare och lyssnare om hjälp.

FÖRTRYCK. Red Ice Radio och senare Red Ice TV är pionjärer inom alternativa medier. Henrik Palmgren startade projektet redan 2003 och sedan dess har det blivit tusentals radioprogram och på senare tid även tevesändningar.

Projektet har var mycket framgångsrikt. I princip alla intressanta personer i Västvärlden som arbetar för vårt folks bevarande har intervjuats av Red Ice, och otaliga personer har sagt att deras politiska uppvaknande började tack vare just Red Ice. Henrik Palmgren och hans fru Lana Lokteff har hjälpt många. Nu behöver de din hjälp.

Paypal har stängt ned det konto som är kopplat till Red Ice och därmed svårt sargat deras möjligheter att få in pengar. Då familjen nyligen varit tvungen att flytta sedan deras adress offentliggjordes, har arbetsbördan och kostnaderna varit stora vilket gör det extra allvarligt.

Palmgren är inte nöjd med att han nu måste be om pengar, men ser inga alternativ.

— Jag hatar detta och vill inte göra det. Jag vill inte be om pengar, men vi måste göra något. Detta är den enda möjligheten. Jag vet inte vad vi kan göra annars, vi har inga pengar kvar efter flytten. Den har varit väldigt kostsamt och jag önskar att så inte var fallet.

Paypals beslut att plötsligt och utan närmare motivering stänga av kontot, är en del av kriget mot fria medier och i förlängningen mot hela vårt folk.

— Vi ser detta inte bara som en strid. Det är ett krig. Ett bisarrt, konstigt krig där de fryser ut en och stryper ens möjligheter att fungera i den moderna världen. Det är ett krig. Och vi måste fortsätta utkämpa detta krig, det finns inga alternativ. Men ni måste vara involverade i detta med! Ni måste förstå att vi har blivit måltavlor. Vi blir trakasserade av människor som skriver till företag som Paypal, kanske hotar att stämma dem. Vi vet inte exakt vad som händer i bakgrunden, men det är högst troligt organiserade grupper bakom detta. De vill desperat stänga ned oss så att vi försvinner. Det är upp till er om vi ska kunna fortsätta i framtiden.

— Så snälla, om ni kan, hjälp oss. Vi hatar att göra detta. Jag hatar att be om pengar. Det är det sista jag vill göra men detta är vår enda möjlighet.

Paret öppnar nu för olika sätt att hjälpa projektet att leva vidare, se information under videon.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!