Svenska enklaver i Sverige

Snart går korken ur flaskan, skriver Johnny Lindén.

KRÖNIKA. Jag är på Gotland just nu. Ön är på intet vis förskonad från mångkultur men den är tillräckligt liten för att inte förändra majoritetskulturen. Lite som i Malmö fast tvärtom.

Vi skulle parkera på ett ställe, gick och betalade, frågade efter biljett och fick svaret att nej inte behöver vi gå och kontrollera, folk betalar för sig! Högtillitssamhället från min barndom lever fortfarande här.

Och så är det, där mångkulturen inte får för mycket plats överlever tilliten och mer arbete kan läggas på produktion medan mindre behöver läggas på kontroll. Samtidigt mår människor bättre.

Precis hur mycket ”nyanlända” ett samhälle tål innan tilliten går förlorad vet jag inte, men jag kan konstatera att fler platser i Sverige har gått förlorade än vad som finns kvar. Det är därför vi har svenska enklaver i Sverige och inte utländska. Det räcker inte att vi är i majoritet, mångkulturen måste vara marginaliserad för att inte den ursprungliga samhällsstrukturen ska försvagas.

Just på grund av detta är återvandringen viktigare än allt annat. Mångkulturen måste lida ett svidande nederlag för att tappa momentum på allvar. Så sker på många platser i världen nu och får vi ett bra valresultat i Sverige nu i höst kan vi bli nästa goda nyhet för andra utsatta länder.

Ju större invandring desto större motreaktion. Snart går korken ur flaskan här. Valet kan inte komma fort nog!

Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}