Statsministern som inte får någon ordning på sitt land

Statsministern inledde sitt tal i går kväll med att berätta en lustig historia om att han brukar gå runt och nynna på Lars Winnerbäcks låt Jag får liksom ingen ordning på mitt liv. I Stefan Löfvens fall är det betydligt allvarligare än så – han får liksom ingen ordning på sitt land.

ALMEDALEN2018. Stefan Löfvens tal inleddes med en historia om hur man för hundra år sedan konstaterade att landet inte kan gå sönder om vi bara håller ihop. Jo, det receptet fungerade såklart i det gamla, trygga och homogena Sverige, ett Sverige där det i princip bara bodde svenskar som inte hade något emot att hålla ihop med varandra.

Men nu är Sverige söndertrasat och ett antal statsministrar på raken har sett till att fylla Moder Svea med främlingar som inte har det minsta intresse av att hålla ihop med oss svenskar. Magstarkt räcker inte för att beskriva Löfvens arrogans inför det oförlåtliga han utsätter svenska folket för.

Sedan har han fräckheten att påstå att det är ett extremistiskt problem att människor med namn och bild skriver på sociala medier om hur förbannade de är på att vi håller på att bli en minoritet i vårt eget land.

– Människor som ler in i kameran och vräker ur sig det grövsta och mest förnedrande de kan komma på. Det här gör vårt samhälle mer sårbart, inte minst eftersom utländska krafter kan komma att utnyttja detta till att elda på konflikter och få ut falsk propaganda.

Tror landets statsminister verkligen på detta?


Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela den här artikeln.
Just nu kan du få första månaden för halva priset! Använd rabattkoden frimedia

Skaffa Svegot Plus nu

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!