Expressens kulturskribent stödjer våldsvänstern

Inget nytt under solen.

Att Expressens Isobel Hadley-Kamptz går ut på Twitter och stödjer våldsvänstern bör inte förvåna någon.

KAKA SÖKER MAKA. Isobel Hadley-Kamptz är liberal, vilket betyder vänster i Sverige i dag. Bland annat har hon skrivit för Dagens Nyheter och varit ledarskribent på Expressen – båda vänsterliberala tidningar. Nu går hon ut och försvarar vänsternätverket AFA, en grupp vars verksamhet väl faller inom ramen för definitionen av “terrorism” och som inte bara gett sig på nationella, utan också personer som är politiskt aktiva inom den svenska borgerligheten.

AFA är tydlig med att våld och hot om våld är en viktig del av deras “kamp” och nyligen hittade polisen flera automatvapen och polisuniformer som kan knytas till extremvänstern. AFA, som i sin nuvarande form grundades av bland andra Mattias Gardell, har genom åren gjort sig skyldiga till åtskilliga misshandlar, vandaliseringar, hemfridsbrott, hot med mera.


Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela den här artikeln.
Just nu kan du få första månaden för halva priset! Använd rabattkoden frimedia

Skaffa Svegot Plus nu

Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}