NMR gjorde Annie Lööf till hjältinna i Almedalen

Misslyckad manifestation slog tillbaka mot Nordiska motståndsrörelsen

I dag anlände Nordiska motståndsrörelsen, NMR, till Almedalen. Knappt hade Centerledaren Annie Lööf inlett sitt tal förrän de började skandera ”folkförrädare” – och gav Lööf vatten på sin kvarn om att alla invandringskritiker är hemska nazister.

ALMEDALEN2018. Annie Lööf började sitt tal med en dramatisk berättelse om hur ungdomar i den judiska församlingen i Göteborg i december 2017 plötsligt fick uppleva hur deras fest förvandlades till ett inferno av molotovcocktails. Ett tiotal maskerade personer attackerade lokalen i anslutning till synagogan – ett dåd som förstås skapade stora rubriker.

Givetvis berättade inte Annie Lööf att de tre som dömdes till fängelse i juni kommer från Palestina, Syrien och ”statslös” – vilket brukar betyda att det handlar om en palestinier. Givetvis nämnde hon inte att det galopperande judehatet i Sverige nästan uteslutande kommer från hitflyttade muslimer.

Då valde cirka 25 medlemmar i Nordiska motståndsrörelsen att börja ropa ”folkförrädare” åt Annie Lööf, vilket såklart gav ännu mer näring åt känslan av att det nog var nazister som attackerade de judiska ungdomarna. Publiken började ropa: ”Annie, Annie, Annie!” Värre självmål än så får man leta efter.

Den livsfarliga mångkulturen

I stället för att få de närvarande att bli kritiska till Annie Lööf och hennes falska historieskrivning av attacken, bidrog NMR till Centersympatisörernas och de andra närvarandes hat mot alla som är kritiska till den livsfarliga mångkulturen som dag efter dag skördar liv i Sverige. Snacka om björntjänst.

En hel flock poliser samlades runt NMR-folket, men förutom ytterligare någon ramsa från deras sida hände ingenting. Annie Lööf hystade däremot hem enorma applåder från den ovanligt stora publiken, och alla var rörande överens om hur hemska nazisterna är.

Och efteråt satt hon först i TV 4-hörnan och sa att hon ”blev förbannad över att de tar sig rätten att hålla upp plakat med texten landsförrädare med sina rakade huvuden. Man blir förbannad”.

“Visar sitt fula tryne”

En stund senare satt Lööf i SVTs Opinion Live och sa att hon blev ursinnig på nazisterna ”som gör människor rädda, och att hbtq-personer och judar känner stor rädsla för nazisterna”.

– Det här är en nazistisk sekt som vill störta det demokratiska samhället, som inte tycker att journalister, politiker, oliktänkande är något att ha, som kallar oss för landsförrädare.

–Jag visste ju inte att de skulle stå där, men det blev ju väldigt kraftfullt när visade sitt fula tryne i Almedalen, när jag sa just det där om hatet, hoten och stå upp mot nazism och extremism.

Just så. Faktiskt nämnde Annie Lööf flera gånger i sitt tal även islamister som ett hot mot det demokratiska Sverige – men det gick såklart helt förlorat i och med NMRs aktion. Det enda de lyckades med denna kväll var att befästa många svenskars tro på att alla som vill rädda Sverige från mångkultur och massinvandring är galna nazister.

Och så går vi över till fotboll

I Opinion Live sa faktiskt Annie Lööf att det inte var nazister som attackerade synagogan, men hon nämnde såklart inte att det var muslimer:

– Jag tänker på de här ungdomarna som festade och hade kul i judiska församlingen, det var ju inte NMR som gjorde det utan det var ju andra grupperingar som är extremister.

Och där gick programledaren Belinda Olsson över till fotbollsprat. Det bestående minnet från Centerpartiets dag är alltså att nazister är hemska och attackerar såväl judar som personer som likt Annie Lööf försöker skydda judar.

I Sverige bor det cirka 20 000 judar. De får enormt mycket uppmärksamhet. Däremot bryr sig ingen i mainstream-medierna om de hundratusentals svenska kvinnor som är livrädda för att bli gruppvåldtagna av muslimer, ingen uppmärksammar att svenska folket håller på att bli en minoritet i vårt eget land, ingen noterar att svenskar i allmänhet är livrädda över den galopperande kriminalitet som härjar i vårt land.

Nordiska motståndsrörelsen har just gjort alla oss en enorm björntjänst. De har gjort Annie Lööf till hjältinna och tagit henne ett steg närmare hennes mål – att bli Sveriges nästa statsminister.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}