Politikerveckan har fått ett energitillskott

Almedalen, dag två

Jag har slutat gnälla och börjat njuta! Almedalen är ett underbart ställe att vara på och våra ideér, och intresset för dem, märks mer och mer. Almedalen, Gotland och Politikerveckan är vår!

HÖG ENERGI. Det kanske redan har börjat bli något uttjatat men här på Gotland märks en tydlig förändring i just energinivåerna. De gamla och numera utrotningshotade politikerna tuggar sömnigt sina uttjatade klyschor. Det är samma frågeställningar och samma svar som det troligen alltid har varit. Ett skådespel för massorna. Makthavare som låtsas vara bekymrade och kommer med samma problemformuleringar och problemlösningar som redan har testats i decennier till ingen nytta.

Det finns enkla lösningar på avancerade problem. Fem ynka bokstäver. Nej. Ut.

I år är det annorlunda! (Nej, inte de gamla politikerna.) Jag kände det redan åren innan men i år är det tydligare än någonsin. Energin är hög. Energin och tron på en förändring. Ett hopp. En realistisk problemformulering och viktigare än så – lösningarna är inte bara realistiska utan även enkla. Det finns enkla lösningar på avancerade problem. Fem ynka bokstäver. Nej. Ut.

Givetvis är det nya partiet Alternativ för Sverige en stor del av detta, men absolut inte hela. Dessa sunda tankar finns bland många av oss andra och vi är så många att vi inte längre är en förtryck t liten minoritet som ingen vill h att göra med. Vi är många, vi är högljudda och partier och medier tvingas ta ställning till oss.

Till och med förljugna Sveriges Radio samt Sveriges Television visar stort intresse inte bara för mig, utan för många andra som är inblandade i oppositionen på ett eller annat sätt. Och det är inte med den vanliga sura minen och idiotiska frågorna.


Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela den här artikeln.
Just nu kan du få första månaden för halva priset! Använd rabattkoden frimedia

Skaffa Svegot Plus nu

Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}