19 miljarder kronor för att stoppa segregationen

Segregationen måste stoppas och sin vana trogen häller regeringen mängder med pengar över det påstådda problemet. Att människor har en naturlig önskan att dela upp sig är nämligen inget de styrande kan tolerera och i ett pressmeddelande vill nu regeringen tydliggöra att det är staten som ska fixa problemet.

SVINPÄRLOR. Sveriges Socialdemokratiska Arbetareparti snålar inte med slantarna när det gäller att motverka den alltid närstående, otäcka och mytomspunna segregationen.

I dag presenteras nämligen en ”långsiktig strategi” för att minska och motverka denna segregation. Som med så mycket annat har regeringen inte gjort någon vidare problemanalys utan försöker i stället med den gamla vanliga lösningen – att slänga mer pengar över problemet. Det har redan försökts. Det är dyrt och i bästa fall hjälper det inte alls. I sämsta fall gör det problemen än värre.

Vad är segregation?

Trots att ordet ”segregation” nämns tio gånger i det korta pressmeddelandet får vi inte veta vad regeringen menar med det eller vad som är så fruktansvärt med det att vi ska spendera 19 miljarder, det vill säga 19 000 miljoner kronor, för att förhindra det.


Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela den här artikeln.
Just nu kan du få första månaden för halva priset! Använd rabattkoden frimedia

Skaffa Svegot Plus nu

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!