Shakira i kontrovers över hängsmycke – var för nazistiskt

Världsstjärnan Shakira är för närvarande ute på världsturné och passade i samband med den på att lansera en del produkter för de hugade fansen. Bland linnen, kepsar och annat stack dock en sak ut så till den milda grad att det blev en mindre storm.

ÖDETS NYCK. När Shakiras El Dorado World Tour drog i gång ansågs det passande att göra lite produkter på temat. Eldorado är den mytomspunna staden som ska finnas i Sydamerika och vara fylld till bredden med guld och rikedomar. Temat passar Shakira, som själv stammar från Colombia och är en av Sydamerikas främsta stjärnor.

När produktionsbolaget Live Nation tog fram kollektionen för turnén baserade man det på Eldorado och forntida mönster. Resultatet ser vi nedan.

Problemet är ju bara det att samma symbol återfinns


Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela den här artikeln.
Just nu kan du få första månaden för halva priset! Använd rabattkoden frimedia

Skaffa Svegot Plus nu

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!