En kvinnas krigsförklaring mot ynkliga svenska manstanter

Ingrid Carlqvist förklarar krig mot de svenska feministmännen som hellre låter sina egna kvinnor falla offer för utländska våldtäktsmän än går ut och försvarar oss. Förstår de inte att kvinnor alltid väljer de starkaste männen?

KRIGSFÖRKLARING. Nu tänker jag ta bladet från mun och anklaga alla ynkliga feministmän i Sverige: Ni sviker oss svenska kvinnor, ni är fega uslingar som inte står upp för vår rätt att slippa bli kallade horor och därefter bli våldtagna. Jag vill ge alla ynkryggsmän en vit fjäder och hoppas att ni skäms ihjäl – eller tar er samman och blir riktiga män.

En vit fjäder har länge varit en symbol för feghet, och har framförallt använts av den brittiska armén sedan 1700-talet. Patriotiska grupper (och en del tidiga feminister) delade ut vita fjädrar till män som visat feghet genom att inte anmäla sig som soldater. Tanken var förstås att få de fega männen att skämmas för att de inte gjorde sin plikt.

Själva symbolen kommer från tuppfäktning där man trodde att en tupp som hade en vit stjärtfjäder automatiskt skulle vara en dålig kämpe. Särskilt uppfödda stridstuppar hade nämligen aldrig vita stjärtfjädrar, därför visade en sådan att tuppen var av en underlägsen blandras.

Riktigt stor blev Vita fjädern-rörelsen under Första världskriget. Redan i krigets början grundade amiral Charles Fitzgerald Order of the White Feather med stöd från den prominenta författarinnan Mrs Humphrey Ward. Syftet var att skämma ut de män som inte anmälde sig till den brittiska armén, genom att låta kvinnor stå vid järnvägsstationerna och dela ut vita fjädrar till män utan uniform.

Den tidens feminister, de rabiata suffragetterna, var med på noterna och önskade sig män som offrade sig för sina kvinnor. Frontfiguren Emmeline Pankhurst och hennes dotter Christabel var aktiva utdelare av vita fjädrar och lobbade dessutom för obligatorisk inkallelse för alla män i stridbar ålder. Kampanjen spred sig så småningom över hela det dåtida brittiska imperiet, och orsakade problem när så gott som varenda brittisk man anmälde sig för krigstjänst. Inrikesministern Reginald McKenna var tvungen att trycka upp knappar med texten King and Country som män som var anställda i offentlig förvaltning eller på andra viktiga arbetsplatser kunde bära – för att de inte skulle känna sig pressade att anmäla sig för krigstjänstgöring. Även veteraner fick särskilda knappar, så kallade Silver War Badge, som visade att de var sjuka eller skadade och hade fått ett hedervärt avsked ut det militära. Män utan dessa knappar ansågs som fega uslingar som inte gjorde sin plikt för att skydda fosterlandet och dess kvinnor och barn.

Jag säger: Vi är i akut behov av en svensk Vita fjädern-kampanj! Jag är så trött på alla dessa manstanter som sitter på Twitter och beskyller mig för att vara orättvis mot muslimska våldtäktsmän. Vad f-n är det med er? Begriper ni inte att ni håller på att förlora era egna kvinnor till fienden och därmed hela ert land? Är ni så feminiserade att ni inte längre har någon ryggrad och kan stå upp för svenska folket?

Förstår ni svenska män inte vad er roll i samhället är? Jaja, jag är fullt medveten om att många svenska kvinnor inte heller förstår vad deras främsta uppgift är (att skaffa barn och se till så att släktet inte dör ut), men det är trots allt männen som har den naturliga ledarrollen, inte minst när det kommer till att försvara landet.

Är ni fullt nöjda med att baka surdegslimpor och vara Latte-pappor, medan era kvinnor gör karriär och tjänar betydligt mer än vad ni gör? Förstår ni inte att kvinnorna kommer att lämna er för de betydligt manligare machomännen från främmande kulturer? Och att ni en dag kommer att stå där och kvida: ”Men jag var ju feminist, som ni sa att jag skulle vara? Jag vek ju ner mig och gjorde som min kvinna sa!”

Lyssna nu på mig: Kvinnor vill inte ha mesiga män. Alldeles oavsett vad kvinnor säger så kommer kvinnor alltid att föredra alfahannar. Om inte ni svenska män slutar vara manstanter och börjar ta plats i samhället, sätter ner foten mot muslimska män och visar svenska kvinnor att ni har ballar – ja, då kommer ni att dö ut. Ni kommer aldrig att få en svensk kvinna att skaffa barn med. Och vet ni vad, i dag krävs det inte ens att ni drar på er uniform och går ut i skyttegraven och riskerar era liv. Det enda ni behöver göra är att ta aktiv del i debatten, kräva att de våldsamma utlänningarna skickas hem och höja era röster varje gång en svensk flicka eller kvinna attackeras av främlingarna.

Jonas Nilsson skriver om mannens roll i sin bok Anarkofascism:

”Mannen slåss därmed även för att bli erkänd som just man och kvinnor har spelat en betydande roll för just den sociala reproduktionen. Det tydligaste exemplet i det avseendet torde vara the White Feather Movement i England under Första världskriget. Medelst socialt tryck försökte kvinnor förmå männen att ta värvning genom att dela ut vita fjädrar som ett tecken på feghet till de män som inte bar uniform.

Det här exemplet konkretiserar den evolutionära betydelsen för män att vilja slåss på individuell nivå. Det är ytterst få kvinnor som kan tänka sig vara med en man som inte betraktas som en man av andra, en fegis, eller med en man som befinner sig i utanförskap, då det skulle innebära att även hon skulle hamna i utanförskap – och för kvinnor är det långt mycket värre att vara utstött än vad det är för en man. Det innebär att mannen ställs inför två alternativ: Att inte slåss för kvinnorna och därmed inte heller få para sig med dem, vilket skulle resultera i en genetisk död för mannen. Eller att bege sig ut tillsammans med de andra männen på krigståg och riskera sitt eget liv – men om han överlever kommer hans gener att leva vidare genom den kvinna han tar vid hemkomsten.

Detta är det biologiska samspelet mellan könen – män gillar att slåss och kvinnor gillar män som slåss å deras vägnar. Militärhistorikern och teoretikern Martin van Creveld uttryckte det här fenomenet som att kvinnor behöver män som mest när de är hotade av andra män, och män behöver kvinnor som mest när de vill skaffa barn.”

Just så! Vi svenska kvinnor behöver er svenska män nu – för vi är hotade av andra män! Och om ni inte skyddar och står upp för oss nu så kommer ni heller aldrig att få skaffa barn med svenska kvinnor.

Kom igen nu, svenska män. Sluta vara feministiska manstanter. Dra på er en imaginär uniform och gå ut och slåss för vårt fosterlands överlevnad. Gå med i någon av de nationalistiska organisationer som finns, exempelvis Det fria Sverige. För där kan jag lova er att det finns riktiga karlar som aldrig skulle svika kvinnorna. Höj nu era röster, stå upp för era kvinnor och se till att rädda vårt land åt oss. Annars ska jag personligen skicka vita fjädrar till er allihop!

Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}