Censuren på Youtube fortsätter – nu har Nordisk Ungdom drabbats

I ett pressmeddelande berättar Nordisk Ungdom att deras populära Youtube-konto har stängts ner permanent.

CENSUR. Organisationen anklagar Youtube och dess ägare Google för en lång tradition av censur av dissidenter. Nu har deras kanal med över 6 000 prenumeranter och fler än tre miljoner visningar stängts av för all framtid.

Nordisk Ungdoms talesman Fredrik Hagberg skriver:

”Google har tidigare gömt obekväma sökresultat och raderat samhällskritiska Youtube-konton. Den här gången var det Nordisk Ungdoms tur att råka ut för censuren. Google och Youtube är, i och med sitt monopol, bland de största tjänsterna för att förmedla åsikter och bilda opinion. Att de väljer att censurera samhällskritiska alternativ är både ett allvarligt hot mot yttrandefriheten och ett ohederligt försök från det politiskt korrekta etablissemanget att styra opinionen i en samhällsfarlig riktning. Google och Youtube är därför att betrakta som femtekolonnare i det svenska samhället och bör därmed behandlas som sådana.”

Nordisk Ungdom har redan öppnat en ny Youtube-kanal (se nedan), men ska nu fokusera på att flytta över sitt innehåll till egna kanaler för att i framtiden undvika censur.

”Nordisk Ungdom kommer aldrig låta sig tystas. Vi kommer att arbeta ännu hårdare för att nå ut med vårt budskap och flytta ännu mer fokus till kampen på gatorna i stället för på sociala medier.”

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!