14-åriga Suzanna våldtagen och strypt av en muslim

Den ryskjudiska flickan dödades av en irakisk ”flykting”

Det fruktansvärda mordet på Suzanna Feldman från Mainz skakar Tyskland. I mitten av maj åkte den 14-åriga dottern till ryskjudiska föräldrar till centrala Wiesbaden, men kom aldrig hem. Flera veckor senare hittades hon våldtagen och strypt.

INVANDRARVÅLDET. När Suzanna Feldman inte kom hem tänkte familjen först att tonåringar ibland gör konstiga saker. Men två dagar senare berättade en av Suzannas vänner att hon hade blivit våldtagen och mördad. Familjen rusade iväg till polisen, bara för att få veta att eftersom ingen kropp fanns kunde de inte inleda någon förundersökning.

Dussintals frivilliga anmälde sig då för att leta efter Suzanna Feldman. Den 6 juni hittades hon död i en skogsdunge nära motorvägen mellan Wiesbaden och Frankfurt. Kroppen hade märken efter strypning och flera våldtäkter. Arbetet med att hitta de skyldiga kunde ha tagit månader om det inte hade varit för en tonårig asylsökande som sa: ”En kille från Irak, Ali, ville visa hur tuff han var. Han skröt om att han hade våldtagit och mördat en judisk flicka.”

Förövaren var redan misstänkt för våldtäkt

Den misstänkte mördaren Ali Bashar.

Myndigheterna lyckades snart få fram att förövaren var en 20-årig asylsökande vid namn Ali Bashar. Han och hans familj om inalles åtta personer kom till Tyskland för tre år sedan via den vanliga migrantvägen – genom Turkiet och Grekland. Han nekades asyl, överklagade och fortsatte bo i landet. Han var dessutom redan i polisens blickfång eftersom han var misstänkt för att ha våldtagit en 11-årig flicka och att ha begått ett knivrån. Men ingen övervakade honom.

– Det fanns ingen anledning att hålla honom i förvar eftersom hans skuld inte var bevisad, säger Wiesbadenpolisen till den tyska tidningen Die Welt.
Men när Ali förstod att den tyska polisen var honom på spåren beslöt sig han och hans familj för att återvända till Irak.


Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela den här artikeln. Just nu kan du få första månaden för halva priset! Använd rabattkoden frimedia

SKAFFA SVEGOT PLUS NU

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!