Vad är logiken i ett långsammare befolkningsutbyte?

Att svenskar ganska snart kommer att bli en minoritet i sitt eget land med nuvarande politik är enkel matematik och den som motsäger detta gör sig mest dum, skriver Johnny Lindén.

KRÖNIKA. Att svenskar kommer att bli en minoritet även om vi stoppar invandringen är för många lite svårare att fatta, men det är också ganska enkel matematik. Nu skulle de flesta vuxna inte klara sina ungars gymnasiematte men bad de sagda ungar att räkna åt dem så skulle svaret vara tydligt: Vi går mot vår egen undergång och vi gör det ganska fort.

Många, långt mer namnkunniga och titelprydda än jag, har räknat på vilket år vi kommer att bli en minoritet och kommit fram till olika svar men de är i princip ense om att det är ganska snart, några få årtionden. Ändå missar de flesta att invandrare inte bara skaffar fler barn, de gör det dessutom tidigare vilket ytterligare påskyndar förloppet.

Alltså, i höstens riksdagsval har vi i princip tre val:

  • Fortsatt snabbt folkutbyte – genom att rösta på något av de sju gamla partierna.
  • Ett något långsammare folkutbyte – genom att rösta på SD.
  • Att stoppa befolkningsutbytet – genom att rösta på AFS.

För många människor är det nog lite konstigt att tänka sig att SD = befolkningsutbyte men lyssna på de ledande personerna i SD så blir det ganska uppenbart att de inte har några problem med att svenskarna ersätts som folk, bara de som flyttar in anammar svenska seder och bruk. Fat chance, Jimmie!

Om vi återgår till rubriken, varför skulle någon vilja ha ett långsammare befolkningsutbyte? Antingen vill man väl ha ett sådant eller så vill man inte ha det? Vad är poängen med att byta ut svenskarna men göra det lite långsammare? ”Kära tandläkaren, kan du dra ut den värkande tanden men dra ut lite på det är du snäll.”

Att göra partier och rörelser som propagerar för återvandring och etnisk medvetenhet framgångsrika är det viktigaste vi kan göra just nu.


Allt handlar nu om återvandring
. I Sverige, i Europa och i hela Västvärlden. Att göra partier och rörelser som propagerar för återvandring och etnisk medvetenhet framgångsrika är det viktigaste vi kan göra just nu. Sprid de goda nyheter som kommer. Att nationella och identitärer går framåt i Slovenien, att den nya regeringen i Italien ska skicka hem en halv miljon migranter, det är goda nyheter.

Vi skjuter opinionen och diskursen framför oss. För ett år sedan porträtterades man som foliehatt om man pratade om att svenskar skulle bli i minoritet, samtidigt som svenska ungar redan var i minoritet i många skolor och andelen utrikes födda plus dem som fötts i Sverige av två utrikes födda föräldrar översteg 44 procent i Malmö där jag bor.

Varje människa som förnekar befolkningsutbytet gör det som ett val. Det som sker är uppenbart men man väljer aktivt att bortse från den information som finns där. Låt oss inte ge människor möjligheten att göra det valet längre, tryck upp fakta i ansiktet på dem som försöker vifta bort verkligheten.

Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}