Niklas Orrenius – en lättlurad svenne eller en islamist i vardande?

DN-reportern har skrivit ännu en apologet-krönika

Niklas Orrenius är en av de farligaste egohumanister vi har i landet. I sin oändliga låtsasgodhet ömmar han för muslimer och målar ut ”islamofobin” som det stora problemet, trots att någon svensk islamofob aldrig mördat en muslim medan muslimer har mördat många i Sverige.

APOLOGETEN. Journalisten Niklas Orrenius är en egohumanist av Guds nåde. I dag påstår han i en krönika i Dagens Nyheter att ”islam självklart är en del av Sverige”. Han skriver det antagligen för att ta det sista hoppet ifrån svenska folket, han vill att vi ska tro att Sverige är oåterkalleligen förändrat och att vi aldrig kommer att få tillbaka vårt trygga hem.

I dagens krönika har han lagt in en högre växel än vanligt, kanske för att Alternativ för Sverige syns allt oftare och deras budskap är det motsatta: Islam har inget i Sverige att göra, vi ska förbjuda böneutrop och starta ett massivt återvandringsprogram. Alla uppehållstillstånd som har utfärdats sedan 2000 ska omprövas. Så här skriver AFS i sitt partiprogram:

”Personer som saknar medborgarskap kommer att utvisas om Återvandringsverket finner att de ljugit eller mutat sig till uppehållstillstånd, levt på bidrag en ansenlig del av sin vistelse, inte lärt sig svenska eller varit kriminella.”

Absurdistan-tillståndet går att häva

Plötsligt inser många svenskar att fosterlandets förvandling till Absurdistan går att häva. Allt hopp är inte ute, det finns politiker som har en plan för hur Absurdistan ska bli Sverige igen. Då rycker Niklas Orrenius ut med vattensprutan för att släcka de bränder som tänts i svenskarnas hjärtan.


Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela den här artikeln.
Just nu kan du få första månaden för halva priset! Använd rabattkoden frimedia

Skaffa Svegot Plus nu

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!