Alternativ för Sverige censurerade på Youtube och Instagram

Den politiska censuren fortsätter slå mot Alternativ för Sverige och i dag förhindras partiet att lägga upp nytt material på både Youtube och Instagram.

NEDTYSTNING. Alternativ för Sverige vet hur man ska använda internet för att nå ut till folk. De är mycket populära på både Youtube och Instagram och har ett mycket stort antal interaktioner, vilket innebär att folk faktiskt lyssnar, delar och diskuterar deras politik – det absolut viktigaste för ett nytt parti.

Lanseringsfilmen har setts över 115 000 gånger och Youtubekanalen har över 3 000 prenumeranter. Deras Instagramkonto har runt 1 500 följare.

Detta sticker bevisligen någon i ögonen för i dag kan man läsa följande på Alternativ för Sveriges Facebooksida.Detta är inte första gången. Tidningen Svegot har tidigare skrivit om Youtubes försök att tysta Alternativ för Sverige. Förra gången Youtube stängde deras konto öppnade man det igen efter några dagar.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!