AFS i Moskva för att knyta kontakter med europeiska nationalister

– Sverige borde förbättra relationerna med Ryssland.

I dag inleds den stora konferensen ”Development of Parliamentarism” i Moskva, Ryssland. På plats finns bland andra AFS-ordföranden Gustav Kasselstrand.

SAMFÖRSTÅND. 550 parlamentariker från 96 länder befinner sig just nu i Moskva för att  närvara vid den stora konferensen. Också Sverige är representerat med Gustav Kasselstrand, Mikael Jansson och Per Sefastsson, samtliga medlemmar i AFS och med på partiets riksdagslista.

Konferensen handlar om parlamentarismens framtid och det är det ryska parlamentet som står för inbjudan. Inledningstalar gör landets utrikesminister Sergej Lavrov.

Nätverka med europeiska partier

Alternativ för Sverige kommer att ha möten med representanter för FPÖ från Österrike och Lega från Italien (båda partier sitter i respektive lands regering). På plats finns också tyska AFD och belgiska Vlaams Belang. Ett möte med franska Nationella frontens gruppledare i EU-parlamentet är också inplanerat.


Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela den här artikeln.
Just nu kan du få första månaden för halva priset! Använd rabattkoden frimedia

Skaffa Svegot Plus nu

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!