Tre döda i trolig terrorattack i Belgien

Gärningsmannen skrek "alluhu akhbar" innan han sköts till döds av polisen

Två poliser och en förbipasserande har i dag skjutits till döds i belgiska Liege i vad som verkar vara ytterligare ett terrordåd i islams namn.

TRAGEDI. I staden Liege i Belgien utspelade sig under förmiddagen dramatiska scener. Enligt obekräftade uppgifter var det under en rutinkontroll som gärningsmannen lyckades få tag på ett vapen som tillhörde en polis. Andra källor rapporterar att mannen helt enkelt öppnade eld mot en polisbil.

Två poliser och en förbipasserande blev mördade av mannen innan han till fots tog sig in i en närliggande skola och tog en städerska som gisslan. Kort därefter stormades skolan av belgisk polis och mannen sköts till döds.

Vittnen säger sig ha hört mannen skrika “alluhu akbar”, vilket tyder på ytterligare ett vansinnesdåd i islams namn.

Ytterligare två poliser uppges ha blivit skadade.

Människor flyr i panik.

Film från attacken

Källa Mirror
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!