Medieblackouten kring Tommy Robinson hävd

På tisdagseftermiddagen kom uppgifter om att medieblackouten kring den brittiske medborgarjournalisten Tommy Robinson nu har hävts.

BLACKOUT. Förbudet att rapportera om Tommy Robinson hävdes efter att tidningarna Leeds Live och The Independent överklagat det domstolsbeslut som förbjöd brittiska medier att rapportera kring gripandet och fängslandet av Robinson i fredags.

Enligt The Independent ska Robinson ha erkänt sig skyldig till domstolstrots under fredagens slutna och rekordsnabba domstolsförhandling. Man uppger också att domaren nu lyft medieblockaden, efter att han fått klart för sig att vanligt folk hursomhelst struntat i förbudet och skrivit spaltkilometer på sociala medier.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!