Grattis till oss alla – tusen prenumeranter på Svegot Plus!

I dag vill vi som arbetar med medieprojektet Svegot gratulera oss själva och hylla er läsare. Redan innan maj månad är slut har vi nått det mål vi satte och skulle försöka uppnå i slutet av september: Att ha tusen plusprenumeranter!

HURRA. När Dan Eriksson, Magnus Söderman, Daniel ”Conrad” Frändelöv och jag kallade till presskonferens i Berlin 25 november 2017 var det många som gissade att Motgift och Ingrid & Conrad skulle gå ihop i ett nytt medieprojekt. Förvåningen var stor när vi i stället lanserade Det fria Sverige – en intresseförening för svenskar med syfte att öppna Svenskarnas hus över hela landet.

Presskonferensen följdes av nästan 1 300 personer och medan styrelseledamöterna höll anföranden öppnade vi för medlemsanmälningar. Det tog sex minuter att sälja de första hundra medlemskapen och nu har föreningen snart 1 100 medlemmar.

Några månader senare insåg vi att ett medieprojekt var nästa steg. Efter att ha smygstartat lite under radarn, lanserade vi därför Svegot officiellt 2 april – mediesajten där vi skriver, poddar och gör videoklipp – en helt unik satsning i Sveriges alternativa medielandskap.

Blivande konkurrenter till Sveriges Radio

Radio Svegot spelar vi nationalistisk musik dygnet runt. Måndag-fredag sänder vi Nyhetssvepet klockan 9-10 och Kväll med Svegot klockan 18. Kvällsprogrammet är på måndagar och fredagar två timmar långt medan tisdagar, onsdagar och torsdagar än så länge bara är en timma. Här finns potential att utvecklas till en konkurrent till Sveriges Radio.

Men bara om vi får ännu fler prenumeranter! I nuläget kan vi inte avlöna alla våra skribenter, men om ni fortsätter att teckna er för plusprenumerationer så ska ni få se på grejer!

Det intressanta är att överlappningen mellan DFS-medlemmar och plusprenumeranter inte är särskilt stor, vilket bara där ger oss potential att växa. Men vi vill förstås nå ut till varenda Svensson i landet, och det är där ni läsare kan vara till hjälp. Berätta för andra om varför Svegot behövs.

Flera viktiga avslöjanden

Berätta att vi var först med att rapportera om gripandet av Tommy Robinson och den efterföljande medieblackouten. I svenska gammalmedier är tystnaden total, trots att de förstås inte omfattas av det brittiska förbudet att rapportera om Robinson. Tidningen Svegot har haft den i särklass mest omfattande bevakningen av vad som inte kan betecknas som något annat än den brittiska rättsstatens totala förfall.

Det var vi som avslöjade att Klippans unga muslimer bjudit in en imam som sa att muslimer är i Sverige av en enda anledning: Att göra vårt land till en islamisk shariastat. Vi avslöjade att paniken på Socialdemokraternas högkvarter Sveavägen 68 är total, och att det på allvar finns funderingar på att sparka Stefan Löfven för att inte göra fullständigt fiasko i valet 9 september.

Vi har också berättat om att det råder kaos och fusk under körkortsproven. En anställd berättade: ”Det är ett rent helvete ute på förarprovskontoren!”

Förutom nyheterna publicerar Tidningen Svegot fördjupningsartiklar, krönikor, analyser och bokrecensioner och vi är dessutom det enda alternativmediet som har sportkrönikor.

Gör slag i saken direkt!

Så om du inte redan har tecknat din plusprenumeration – gör slag i saken direkt! Om du redan är prenumerant, hjälp oss att sprida informationen om Svegot. Dela våra artiklar, få folk att lyssna på våra poddar – de kommer snart att inse att det är värt 99 kronor i månaden att få läsa våra nyheter och analyser om det som händer i Sverige och övriga världen. Som Maria Celander skrev i sin utmärkta artikel om varför vi inte kan arbeta gratis behöver du bara avstå en stor stark och en skål jordnötter på krogen i månaden.

För att uppmuntra er läsare och lyssnare att hjälpa till med Svegot inför vi Tusentipset. Får du reda på en nyhet, har du kännedom om en skandal i din kommun eller vet du något riktigt positivt som vi kan skriva om så kan du mejla till [email protected] Leder ditt tips till publicering så kommer du belönas!

Om du vill pröva Svegot kan du välja mellan våra kampanjerbjudanden, använd någon av rabattkoderna (kursiv text nedan) för ditt val när du beställer din prenumeration:

Svegot19 – ger dig tillgång till alla låsta artiklar under en vecka för 19 kronor.

Frimedia – ger dig en månad för halva priset, 49 kronor.

Välkommen till medieframtiden i Sverige!

Tryck här och bli prenumerant i dag!

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}