Traditioner som binder oss samman

Ibland letar man bland det stora för att hitta de viktiga traditionerna, men oftast hittar man dem i det lilla.

KRÖNIKA. Barn behöver rutiner och och varje familj har sina egna kvällsrutiner, även om mycket nog är sig likt. Hos oss är det jag som är ansvarig för grabbens, snart fyra år gammal och lika rastlös som sin far i den åldern, rutiner när det är läggdags.

Efter att ha städat undan leksakerna är det dags för kvällens TV-tittande. Vi kollar på Sandmann, eller John Blund som han är känd som i Sverige, som börjar kvart i sju varje kväll på den statliga tyska televisionen. Det kan verka banalt med TV-tittande, men det är en ganska mysig kvart där vi sjunker ned i varandras famn och pustar ut efter lek och stoj och stök. Sen ska det borstas tänder, göras ett sista toalettbesök och läsas saga.


Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela den här artikeln. Just nu kan du prova en vecka för bara 19 kronor med rabattkoden svegot19

Skaffa Svegot Plus nu

Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}