Tommy Robinsons vän: “De kommer aldrig knäcka honom, han är som Braveheart”

Protester i London trots medieblackout

En domstol har förbjudit medierna att rapportera – men trots det dök människor upp en masse i London för att demonstrera och marschera till 10 Downing Street. Gripandet och fängslandet av Tommy Robinson har gett eko över hela världen.
– Makthavarna kan ha skjutit sig själva i foten här, de kan ha underskattat stödet för Tommy, säger hans goda vän Tania Groth till Tidningen Svegot.

ANARKOTYRANNI. Om man googlar på Tommy Robinson så kommer nästan ingenting upp om vad som hänt sedan i fredags när Tidningen Svegot som första svenska medium rapporterade om vad som hänt. Och det är ingen tillfällighet. Efter att Tommy Robinson greps av polisen då han stod utanför en domstol i Leeds, för att rapportera om ännu en brittisk groomingrättegång, har en domare lagt total medieblackout på rapportering om hans fall vilket bland annat Wikileaks rapporterat om.

På grund av medieblackouten är det svårt att få någon bra bild av vad som hänt sedan i fredags, men enligt ett flertal källor ställdes Tommy Robinson snabbt inför en domare,


Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela den här artikeln. Just nu kan du prova en vecka för bara 19 kronor med rabattkoden svegot19

Skaffa Svegot Plus nu

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}