Tyska AFA släpper instruktionsbok för “kravallturister”

Uppmanar till terrordåd mot oliktänkande

Inför det tyska partiet Alternativ für Deutschlands (AFD) partidagar i Augsburg månadsskiftet juni-juli har tyska antifascister släppt en instruktionsbok som går igenom hur man kan terrorisera mötet, deltagarna, polisen samt militären.

DET “GODA” HATET. Medan den realpolitiska och intellektuella vänstern gör sitt bästa för att låtsas som om de övergivit våldet som medel och metod, är deras tvillingar inom den autonoma rörelsen mer oblyga. För den som orkar besöka deras olika tillhåll på nätet finns uppmaningar till våld, uthängda personer som inte faller dem i smaken och regelrätta instruktioner i terrorism att förkovra sig i.

Handbok för “kravallturister”

Inför AFDs partidagar i slutet av juni i staden Augsburg har anonyma tyska antifascister släppt en bok på 44 sidor som uppmanar till “revolt mot det tyska kollektivet i samband med AFDs konferens”. Man skriver vidare:

“Vi vill inte bara bekämpa AFD utan rikta upploppen mot varje krigsmonument, var och en av statens repressiva auktoriteter, varje partilokal för rasistiska partier och varje kollaboratör av fascismen som är på frammarsch.”


Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela den här artikeln. Just nu kan du prova en vecka för bara 19 kronor med rabattkoden svegot19

Skaffa Svegot Plus nu

Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}