SVT påstår att svenska områden i Sverige har ”problem med mångfald”

"Vi behöver få en blandning överallt"

Mycket ska man höra innan öronen trillar av, påstås det. Och det gjorde mina just nu kan jag meddela. I ett klipp som Alternativ för Sverige har lagt ut på Youtube, hör och ser man två SVT-journalister diskutera problemen med mångfald med bostadsminister Peter Eriksson. Men det är inte som ni tror…

DETFRIASVERIGE. Den som diskuterar problem med mångfald brukar bekymra sig om gängskjutningar, gruppvåldtäkter, brinnande bilar och stor otrygghet. Glöm det. ”Problem med mångfald” betyder nu enligt Sveriges Television och regeringen att det finns områden i Sverige som fortfarande är svenska!

Morgonstudions programledare Karin Magnusson inleder gravallvarligt även om man på slutet kan höra att viss förvirring råder i hennes mer logiska hjärndelar.

– Vissa stadsdelar i våra storstäder ses som problemområden när det kommer till mångfald. Vi har Södermalm här i Stockholm, Majorna och Linné i Göteborg, innerstaden i Malmö, i alla områden där befolkningen inte är födda i så … många … olika länder. På vilket sätt är det ett problem?

Bostadsministern Peter Eriksson svarar lika allvarligt han:

– Kravet måste ju vara att i både Stockholm, Lidingö och Täby så ska man bygga bostäder för alla, inte bara för vissa kategorier av människor, och på så sätt minska segregationen. Också i de utsatta områdena är det viktigt att man bygger olika typer av bostäder och blandar olika grupper av människor.

Förbättra med mångfald …

Den andre programledaren André Pops försöker förtydliga för den vid det här laget, gissar jag, totalförvirrade svenska publiken. Men nu gäller det att få svenskarna att förstå att vi inte ska få ha några egna områden. Vi har ingen rätt att leva i fred och ro i vårt eget land, ingen ska tillåtas komma undan “det nya Sverige”. Pops säger:

– Det är inte bara ett storstadsproblem med segregationen. Det finns mindre kommuner också: Pajala och Vaggeryd är två exempel på kommuner som också har problem med mångfald. Alltså både i storstad och på landsbygd. Hur kan man jobba för att förbättra det på båda fronterna?

Förbättra? Hör han inte själv hur det låter? Det skulle alltså vara en förbättring att ännu fler områden och småstäder i Sverige ska härjas av gängskjutningar, gruppvåldtäkter och brinnande bilar?

Men ministern är givetvis med på charaden och svarar:

– Ja, det handlar ju också om självbilden, att det inte är alla kommuner som anser att man har ett problem för att det är en etniskt homogen befolkning. Men ser vi till samhället som helhet så behöver vi få en blandning överallt.

Folkutbytet går inte tillräckligt snabbt

Tänka sig, det finns kommuner som är nöjda med att befolkningen är etniskt svensk! Det kan dock inte handla om särskilt många kommuner längre antar jag, eftersom bosättningslagen häromåret gjorde det olagligt för kommuner att själva bestämma om de vill ta emot så kallade asylsökande som utan asylskäl ändå har fått uppehållstillstånd. Problemet är förstås i regeringens värld att det inte går tillräckligt snabbt att blanda ut befolkningen och tränga undan oss svenskar som har rätt till detta land.

Nu finns det åtminstone svart på vitt – regeringen och dess propagandaorgan Sveriges Television tänker inte tillåta svenskar att bo tillsammans i trygga områden och fortsätta ha hög tillit till varandra. Om vi inte genast släpper in Muhammed och Abdullah i våra ombonade villakvarter och låter dem förlusta sig med våra döttrar och råna våra pojkar, så kanske nästa steg blir tvångsförflyttning av svenskar? Vi kanske snart får våra bostäder exproprierade av staten, överlämnade till Muhammed och Abdullah och själva blir vi tvångsplacerade i Rinkeby, Rosengård och alla de andra mångfaldsområdena?

Gå med i Det fria Sverige!

Jag hoppas att ni inser att denna regering och den som kommer efter valet har bråttom. När det inte längre finns några trygga, svenska områden som kan jämföras med de mångfaldskaotiska ”utsatta områdena”, kommer Svenne Banan att foga sig i sitt öde. Vi ska ge upp, sluta föda barn och sluta drömma om att den svunna tiden ska komma tillbaka.

Men det blir det ingenting med, kan jag meddela! Nu gör du som läser detta genast slag i saken och går med i Det fria Sverige, vår intresseförening för svenskar. Vi tänker inte finna oss i att utlänningarna tillåts ta vårt land ifrån oss, vi tänker bygga våra egna områden – helt utan mångfald.

Innan året är slut hoppas vi kunna öppna det första Svenskarnas hus. Där ska vi ta hand om varandra, lära våra barn vad det vill säga att vara svensk, leva svenskt och bli glada igen. Det är dags att sluta deppa och göra något aktivt. Lös ditt medlemskap redan i dag!

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}