Tino Sanandaji väljer Lamotte i stället för Aktuellt

I kväll klockan 20.30 kommer nationalekonomen och invandringskritikern Tino Sanandaji att intervjuas i en direktsändning på frilansjournalisten Joakim Lamottes Facebooksida.

LAMOTTEDEBATT. Nationalekonomen Tino Sanandaji intervjuas i kväll av Joakim Lamotte. I går tackade Sanandaji nej till att medverka i Aktuellt, eftersom han menar att Sveriges Radio och SVT upprepade gånger har publicerat falska påståenden om att bibliotek tvingades köpa in Sanandajis bok Massutmaning genom en våg av hot mot bibliotekspersonal.

Intervjun börjar klockan 20.30 och kan ses här:

https://www.facebook.com/joakim.lamotte

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!