Tino Sanandaji väljer Lamotte i stället för Aktuellt

I kväll klockan 20.30 kommer nationalekonomen och invandringskritikern Tino Sanandaji att intervjuas i en direktsändning på frilansjournalisten Joakim Lamottes Facebooksida.

LAMOTTEDEBATT. Nationalekonomen Tino Sanandaji intervjuas i kväll av Joakim Lamotte. I går tackade Sanandaji nej till att medverka i Aktuellt, eftersom han menar att Sveriges Radio och SVT upprepade gånger har publicerat falska påståenden om att bibliotek tvingades köpa in Sanandajis bok Massutmaning genom en våg av hot mot bibliotekspersonal.

Intervjun börjar klockan 20.30 och kan ses här:

https://www.facebook.com/joakim.lamotte

Kommentarer
Vi tar kampen mot nyhetsdrakarna!

Vi tar kampen mot nyhetsdrakarna!

Svegot är en ny stor satsning från ledande alternativa medieröster som tänker kombinera nyheter med fördjupningar, podcasts och webb-tv. Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att få exklusiv och viktig information, direkt i din inkorg.

Registreringen lyckades!