För svenskarnas Sverige (Den här Dan #73)

Sista sändningen från Den här Dan innan sommaruppehållet ger sig på det stundande valet och den efterkommande finanskrisen. Dessutom invandring, brottslighet och varför det inte handlar om "socioekonomiska orsaker". Till slut avrundar Dan med att berätta om vart han flyttar, vad som kommer härnäst och hur du kan hjälpa till.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem

Sista sändningen från Den här Dan innan sommaruppehållet ger sig på det stundande valet och den efterkommande finanskrisen. Dessutom invandring, brottslighet och varför det inte handlar om ”socioekonomiska orsaker”. Till slut avrundar Dan med att berätta om vart han flyttar, vad som kommer härnäst och hur du kan hjälpa till.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!