Till minne av min syster

I samband med att jag gick igenom gamla byrålådor och annat inför min stundande flytt hem till Sverige så hittade jag ett antal gamla artiklar. Den här skrev jag för snart sju år sedan, på en blogg som inte längre finns på nätet. Det är en personlig text som betyder mycket för mig, och därför väljer jag att återpublicera den här.

DÖDSRUNA. Det skiljde över sju år mellan oss, och vi levde aldrig tillsammans. Ändå har jag så många minnen av dig. Ändå var du min syster. Ändå var du hon som jag refererade till; den där häftiga tjejen som var journalist i en hårdrockstidning och fick träffa musiklegendarer.


Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela den här artikeln. Just nu kan du prova en vecka för bara 19 kronor med rabattkoden svegot19

Skaffa Svegot Plus nu

Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}