Sverige behöver Malmö FF

Vi måste hålla hoppet vid liv

Malmö FF är sin egen värsta fiende. När det går bra lyfts man upp, rider på den enorma, kraftfulla våg som är fansens fanatiska kärlek. När det inte går bra öppnas dammluckorna till helvetet direkt. Lagets fall kan bli tungt denna säsongen, mycket tungt om inget drastiskt sker omgående.

HOPPLÖSHET. Dagen efter förlusten mot Djurgården i Svenska Cupen vilar baksmällan tung över Malmö. Att man förlorar är väl en sak, men sättet det händer på är betydligt mer svårsmält. Så vitt jag kunde se hade Malmö inte en enda farlig målchans. Det var ett pillrande och ett hattande med bollen utan like, men utan att man fick något vettigt uträttat alls. Krigsrubrikerna i medierna är därefter, det talas om “katastrof”. Malmös lagkapten Markus Rosenberg säger till Expressen:

– Det är pinsamt. Man skäms över sin egen och lagets insats.

Det är väldigt hårda ord från en kapten. Det är som att se ett skenande godståg på väg att spåra ur i 130 knyck.


Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela den här artikeln. Just nu kan du prova en vecka för bara 19 kronor med rabattkoden svegot19

Skaffa Svegot Plus nu

Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}