Alternativ för Sverige hjälper EU-migranter i Stockholm

I dag, på EU-dagen, har företrädare för Alternativ för Sverige, tagit till gatorna för att informera EU-migranter i Stockholm om var de har bäst chans att fylla pappmuggarna till bredden.

Jeff Ahl och Gustav Kasselstrand delar ut flygblad till tiggare. Foto: Alternativ för Sverige.

TIGGERI. Alternativ för Sverige rör sig i dag bland de utländska tiggarna i Stockholm och försöker hjälpa dem att maximera vinsten – genom att hänvisa dem till Nytorget på Södermalm. Det är nämligen på Södermalm i Stockholm som den största andelen toleranta och tiggeristödjande människor bor.

Bland annat har AFS tryckt upp flygblad på rumänska. I dessa finns vägbeskrivning till Södermalm samt en förklarande text till varför tiggarna bör söka sig dit.

Förutom vägbeskrivningen får EU-migranterna flygblad som de själva kan dela ut till alla generösa människor på Södermalm. Kanske har någon av de boende som röstade på FI eller MP har glömt bort att det var just detta som de röstade för?

AFS ser också till så att hugade givare påminns om sina politiska val. Foto: Alternativ för Sverige.
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!