DFS: Skydda barnen från Pride

Föreningen Det fria Sverige anser att barn ska skyddas från Pride, det skriver ordföranden Dan Eriksson i ett uttalande på föreningens hemsida.

DET FRIA SVERIGE. I samband med att Växjö Pride gick av stapeln i går uttalade sig föreningen Det fria Sveriges ordförande Dan Eriksson. Detta eftersom tidningen Världen idag avslöjade att Pride i år lägger fokus på barnen.

Man anordnar bland annat “Pridesagostund” för barn från tre år, där man ska läsa böcker om ”pojkar som vill vara flickor” och ”flickor som vill vara pojkar”. Ansvarig för programverksamheten är Joakim Granlund som säger:

– Jag skulle vilja säga att det är hela samhället som ritas om. Det är klart att man redan som barn ska vara med.

Barnen ofta i fokus

Dan Eriksson konstaterar i uttalandet att det inte är ovanligt att hbtq-lobbyn vänder sig till barn:

“Redan 2003 var fokuset på Stockholm Pride på barnen, med stora affischer med bilder på barn där det stod saker som ‘Anders, 6 år, homosexuell’.”

Eriksson fortsätter att berätta om RFSLs “Pedofila arbetsgrupp” som länge arbetade med att försöka normalisera sex med barn, något som RFSLs tidigare ordförande, Kjell Rindar, inte hymlat med.

Låt barn vara barn

Budskapet från Det fria Sverige är klart och tydligt:

“Det fria Sverige anser att barn ska få vara barn, och inte bli föremål för vuxna människors sexualisering. Att svenskarnas skattepengar går till en homosexfestival är skamligt i sig, men än värre är att de används till att sexualisera och förvirra små oskyldiga barn.”

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}